Хіти тижня. Знайшла собі "біндеру"-мільярдера, вижила ректора консерваторії: Росіяни риються у київській "брудній білизні" Максакової

Оперна діва Марія Максакова з розумом користується прихильністю київського мільйонера Олександра Сусленського. Просуваючи талант співачки, меценат не шкодує коштів.

Марія Максакова

В інтерв'ю журналістам виконуючий обов'язки ректора Київської Національної музичної академії імені Чайковського Максим Тимошенко розповів, що тиждень тому був викликаний в Міністерство культури України. Там йому без попереджень видали під розписку наказ про звільнення, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Тимошенко так точно і не зрозумів через що втратив роботу, однак зізнається, що зробив помилку - прийняв в штат співробітників Марію Максакову. Співачка була призначена радником ректора з міжнародних зв'язків.
Після звільнення виконуючого обов'язки ректора, Марія не тільки заручилася підтримкою нового начальства, а й отримала в своє розпорядження частину приміщень академії, в які входить концертний зал імені Василя Сліпака. Ці квадратні метри повинні знайти самостійний юридичний статус.
Незабаром там буде організована "Нова опера Марії Максакової". Відремонтувати обіцяні вокалістці приміщення пообіцяв успішний київський забудовник, президент Єврейської ради України та голова Товариства єврейської культури України Олександр Сусленський.

Також оперна діва недавно була помічена на одній з конфіденційних зустрічей, яка була організована з легкої руки київського мільйонера, який до того ж є одним з основних спонсорів "Благодійного Фонду Марії Максакової". Як авторитетно розповів Тимошенко, також Олександр допоміг співачці стати солісткою Харківської та Київської Національної опер.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року Марія Максакова і її чоловік Денис Вороненков поїхали на Україну. Колишній парламентарій заявив, що покинув Росію через "незаконні і несправедливі" кримінальні переслідування. Пізніше він отримав українське громадянство. У Росії Вороненков був оголошений у федеральний розшук у справі про шахрайство. 23 березня Вороненкова застрелили біля готелю "Прем'єр-палас" в центрі Києва. За життя чоловік душі не чув у Марії і всіляко допомагав їй в просуванні кар'єрними сходами.

Опублікував: Олег Устименко

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...