Хіти тижня. Знаменита радянська "Мері Поппінс" зізналася, що стала жертвою групового згвалтування

Актриса в подробицях описала все, що сталося.

Наталя Андрейченко

Знаменита актриса Наталя Андрейченко розповіла про страхітливий випадок зі своєї біографії, передають Патріоти України.

Коли вона була 18-річною студенткою ВДІКу (Всеросійський державний інститут кінематографії імені С. А. Герасимова – ред.), повертаючись додому після репетицій вона стала жертвою жорсткого групового зґвалтування. Своєю історією Наталія поділилася в програмі "Секрет на мільйон".

"Репетиція закінчилася в районі дев'ятої години вечора, і я спокійно пішла взяти таксі. Я дуже добре пам'ятаю номер машини таксі. До сьогодні цей номер стоїть у мене перед очима", – почала розповідь Наталя.

"Моя інтуїція верещала. Я чомусь сіла на перше сидіння і дуже некомфортно стала себе почувати. Я не зрозуміла одного – як я, яка настільки відчувала це все, не зупинила машину і не сказала, що хочу пересісти назад. Він був середнього віку, років 35-ти. Вів машину дуже різко, в ньому відчувалася агресія. Я себе відчувала вкрай некомфортно", – зізнається актриса. Пізніше вона пояснила, що водій майже перед її будинком повернув на іншу дорогу, більш темну. Вона не попросила його повернути, оскільки "в тому віці була дуже сором'язливою".

Таксист зупинився біля кладовища, замкнув машину і почав приставати до Наталі, в результаті зґвалтував її. Дівчині вдалося вибити лобове скло машини і вибратися назовні, проте водій побіг за нею. По дорозі Наталя зустріла двох хлопців, які йшли їм назустріч. Ті злякали водія. В рука у них були великі ножі. Андрейченко почала йти по дорозі з хлопцями, просячи про допомогу. Замість цього вони оглушили Наталю, почали по-звірячому бити і ґвалтувати її.

Актриса зізналася, що вони "могли вбити її". Після того, що сталося, вона не могла нічого бачити через опухле обличчя. Повністю вона вже прийшла до тями вранці в лікарні.

Джерело: Сегодня

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...