Хіти тижня. "Знання на рівні ясельної групи": Нардеп гучно зганьбилася, вирішивши блиснути розумом (відео)

На цей раз Савченко вирішила блиснути своїми історичними знаннями, але, як свідчать коментарі в мережі, щось пішло не так.

Одіозна нардеп Надія Савченко відзначилася новим скандальним виступом в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

«Найбыльш ідіотський виступ, втім цілком гідний героїв дарвінівської сотні», «На тебе, Надя, були великі надії, а вийшов пшик і тупий пі***ж!», «Хто цю доярку допускає обговорювати історію? У неї ж пізнання на рівні ясельної групи», «Коли Надька пускається в історичні екскурси, тут, звичайно, гасіть світло, панове», – пишуть українці.

Також багато хто звернув увагу на зовнішній вигляд Савченко. «Надя, припини хавати делікатеси і почни в спортзал ходити, вже фігура, як у генерала стала!», «Видали доярці костюмчик від Гуччі…», «Савченко вже не влазить в костюм», «З голоду пухне», «Хто цей монстр», «Організуйте їй стиліста, вид як з електрички зняли…»,« Стилісти і костюмери??? Ви де???», “А що це за гопник?», – пишуть в коментарях.

Опублікував: Олег Устименко

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...