Хіти тижня. "Знову нап'єшся і будеш лізти обійматися?": Відому українську співачку-зрадницю присоромив син (фото)

Вона почала святкувати його день народження ще в літаку.

Фото: lime.apostrophe.ua

Відома співачка, соратниця колишнього президента України Віктора Януковича Таїсія Повалій похвалилася в мережі, що прямо в літаку почала відзначати День народження сина. Відповідний знімок вона виклала в своєму Instagram,повідомляють Патріоти України.

"Синочку, ми вже відзначаємо!" - написала артистка. Син співачки Денис Повалій не довго думаючи відповів: "Знову нап'єшся і будеш лізти обійматися?".

Користувачів обурив такий тон. "Не можна так з матір'ю", - дорікнули вони молодій людині. Правда, сама Повалій не образилася і відповіла жартом: "Звичайно, синочку! Коли ж ще мені можна тебе пообнімати".

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...