Хіти тижня. Знову п’яний? Юнкер шокував своєю поведінкою перед самітом лідерів ЄС (відео)

Голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер скуйовдив волосся однієї з співробітниць перед самітом лідерів Європейського союзу в Брюсселі. Відповідне відео розмістило видання The Sun, повідомляють Патріоти України.

Спочатку він скуйовдив волосся однієї з співробітниць, які його зустрічали, після чого погладив по руці ще одну жінку, яка привіталася з ним) Інцидент стався на вході до штаб-квартири ЄС в Брюсселі.

Нагадаємо, кілька місяців тому Юнкер вже потрапляв в центр уваги через свою дивну поведінку. Так, у жовтні Юнкер спародіював танець британського прем'єра Терези Мей. Перед виступом у Брюсселі, стоячи за трибуною, він зробив кілька танцювальних рухів, які дуже нагадували ті, які раніше виконала Мей.

Влітку глава Європейської комісії нібито прийшов на відкриття саміту НАТО в Брюсселі в стані сильного алкогольного сп'яніння. Пізніше з'явилася інформація, що політик не був п'яний, а спіткнувся через дії ліків від гострого болю в ногах.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...