Хіти тижня. ​Зорян Шкіряк обіцяє влаштувати справжній терор автомобілістам: Жертвами стане кожен другий, штраф від 2000 грн

Мова йде про улюблений «гріх» українців за рулем. Однак, схоже, це стане лише однією зі складових у жорсткому наведенню ладу на дорогах України.

На українців полюватимуть "автокілери" Зорян та Шкіряк. А може Зоряний Шкіряк?

Чи стане ладу більше, питання риторичне. А от те що МВС розраховує зібрати чималі кошти на самому процесі – без усяких сумнівів, зазначають Патріоти України. Побачимо наскільки справедливо у правоохоронців це вийде.

Чи не наймасовішим і прибутковим штрафом, котрий суворо збиратимуть з порушників, це покарання за розмову по мобільному телефону під час керування. І воно має становити не менше 2-3 тисяч гривень. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Шкіряк.

«Якщо говорити про мобільний телефон, мені здається, що це має бути не менше 2-3 тисяч. І тоді буде розуміння», - упевнений епатажний радник Авакова.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...