Хіти тижня. "Зря Марине дали номер на марафоне, ой, зря, дьявольщина какая-то": Мережа обговорює недобрий знак з останнього відео загиблої артистки "Дизель шоу"

У мережі з'явилося відео останнього виступу загиблої в ДТП під Києвом актриси «Дизель шоу» Марини Поплавської, на якому шанувальники виявили недобрий знак.

У кадрі Поплавську можна помітити з «диявольським» числом на грудях, що не пройшло непоміченим для її фанів, передають Патріоти України.«Зря Марине дали номер на марафоне, ой зря», «Я тоже подумала. Это число зверя», «дьявольщина какая-то», - пишуть вони.

Нагадаємо, водій автобуса, в якому їхали артисти «Дизель шоу», пояснив ДТП тим, що відволікся на Марину, у якій перед поїздкою боліла спина.
Артисти поверталися після концерту у Львові і в момент ДТП спали. Місце на першому сидінні, найближче до водія, дісталося Поплавській, і саме туди припав основний удар при зіткненні. Інші артисти - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов - були госпіталізовані з переломами, у решти учасників «Дизель Шоу» діагностували садна і забиті місця.

48-річна Марина Поплавська була символом «Дизель Шоу» і запам'яталася безліччю яскравих образів в номерах групи.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...