Хіти тижня. Зробила власними руками: Порошенка розчулив подарунок матері військовополоненого моряка ВМСУ (відео)

Мати захопленого російськими військовими командира малого броньованого катера «Бердянськ» Романа Мокряка передала зворушливий подарунок президенту України Петру Порошенку на знак вдячності за турботу про моряків.

Роман Мокряк

Жінка спекла для Президента різдвяні пряники з зображенням корабликів. Подарунок президенту передав командувач ВМС України Ігор Воронченко, передають Патріоти України.
У слові-відповіді Порошенко нагадав, що Росія категорично відмовляється звільняти українських військових, які офіційно оголосили себе військовополоненими.
Він також повідомив, що 28 грудня канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон виступили з черговим зверненням до Путіна негайно і безумовно звільнити українських моряків.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...