Хіти тижня. "Зустрічі на природі": На Кіровоградщині накрили сходку "смотрящіх" (фото)

У Кіровоградській області поліція накрила зібрання місцевих кримінальних авторитетів.

Про це в Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін і опублікував фото з місця події, передають Патріоти України.

"Приводом для цієї "зустрічі на природі" було призначення "смотрящего" за Світловодськом та вирішення спірних питань, але все пішло не за їх "затвердженим сценарієм", незважаючи на благословення "злодія в законі" на прізвисько Хохол", - написав він.

При цьому Аброськін додав, що щойно призначеному "смотрящему" за Світловодськом та ще більш ніж 30 учасникам сходки "довелося лягти мордою в землю".

"Ну що ж це "іздєржкі посади". Звикайте", - резюмував поліцейський.

Опублікував: Олег Устименко

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...