Хіти тижня. "Зважена і щаслива": Як змінилося життя відомої телеведучої після схуднення на майже 50 кг (фото)

52-річна жінка скинула 42 кг і помітно змінилася.

Руслана Писанка

Після участі в шоу "Зважені та щасливі" і різкого схуднення, життя відомої актриси і телеведучої Руслани Писанки змінилося радикально. 52-річна жінка скинула 42 кг і помітно змінилася. Зараз телеведуча зізнається, що може набрати 1-3 кг, але після цього повертається в звичну для неї вагу, передають Патріоти України з посиланням на Антікор.

"Ще трохи схуднути, як я планувала, не вдається. У мене щільний гастрольний графік, ніколи навіть зарядку зробити. Регулюю вагу виключно за допомогою харчування. Але скажу чесно, це дуже важко", - зізналася Писанка.

Руслана поскаржилася, що коли ти живеш в тренувальному таборі, займаєшся виключно своєю вагою, набагато легше скидати кілограми. Але артистка відзначила, що не хоче повертатися до попередньої своєї ваги, вони з чоловіком Ігорем намагаються правильно харчуватися і займатися спортом.


Опублікував: Олег Устименко

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...