Хіти тижня. Звірячий оскал "руского міра": 3-річну дитину найманець Путіна бив ​та гвалтував до смерті, в "ДНР" визнали страшний злочин

Всі знущання і сексуальне насильство над дитиною відбувалися у матері на очах, котра була коханкою звіра і «вірною» дружиною іншого бойовика, батька закатованої дівчинки.

Кримінальну справу за фактом смерті неповнолітньої мешканки Іловайська порушено т.з «Харцизькою міжрайонною прокуратурою ДНР». Про це повідомляють окупаційні ЗМІ з посиланням на «Генеральну прокуратуру ДНР» , зазначають Патріоти України.

Раніше в пресі «ДНР» замовчували той факт, що 19 грудня під час транспортування в вузлову лікарню Іловайська від численних травм померла дівчинка 2015 року народження.

Тим часом, в соцмережах поширювалася інформація про те, що раніше судимий 31-річний Олександр Беклеміщев під дією наркотиків ґвалтував і катував 3-річну дочку своєї коханки Катю, а її мати Надія Сторожук до ранку не викликала швидку і намагалася приховати сліди знущань над своєю дитиною .

Згвалтував. Потім він жорстоко побив дівчинку, клаптями вирвав у неї волосся з голови, вивів на вулицю і кинув в брудний сарай. Всі знущання і сексуальне насильство відбувалися у матері на очах, - йдеться в повідомленні.

Увечері, коли коханця відпустило, мати принесла дитину в будинок і намагалася якось зарадити нещатній крихітці, але «швидку» викликала тільки вранці. Виявилося, що у дівчинки серйозно травмовані внутрішні органи і, якби мати забила тривогу раніше, її б, ймовірно, врятували.

За результатами тепер уже «офіційного» висновку судово-медичного дослідження, причиною смерті дівчинки стали набряк головного мозку та закрита черепно-мозкова травма з множинними крововиливами під оболонки головного мозку.

«Подозреваемый в совершении преступления задержан и находится в изоляторе временного содержания. Отмечается, что фигурант не является военнослужащим «НМ ДНР». В соцсетях не согласны с этой попыткой защитить честь мундира. "Этот изверг действительно ополченец, перед этим два раза уже был судим. Мать тоже недолгое время была в ополчении. Он наркоман, и это было видно по его поведению и виду. Мы, иловайчане, до сих пор не можем прийти в себя.. Это вопиющий случай!! Видела эту малютку, приходили с мамой в магазин, где я работаю. Стеснительная кроха, не забитая... Собираем до сих пор все по крупицам, т.к. много не ясного», - пишуть жителі Іловайська

Батько дівчинки теж є бойовиком «ДНР». Як повідомляють в соцмережах очевидці, під час поховання дівчинки він втрачав свідомість і йому викликали лікарів.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...