Хіти тижня. Зворушливо до сліз: Майбутні офіцери ВМС записали звернення до захоплених Росією українських моряків (відео)

Молоді мореплавці висловили свою подяку старшим колегам, які сьогодні перебувають у вкрай складних життєвих обставинах.

Молоді курсанти записали звернення до полонених моряків. Фото: скріншот з відео.

Майбутні офіцери ВМС - курсанти Інституту Військово-морських сил Національного університету «Одеська морська академія» - записали відеозвернення до українських моряків, захоплених Росією в ході конфлікту у Керченській протоці. Відео викладене на офіційній сторінці вишу в Facebook, передають Патріоти України.

Молоді мореплавці висловили свою подяку старшим колегам, які сьогодні перебувають у вкрай складних життєвих обставинах, та запевнили, що пишаються їх прагненням захищати і боронити суверенітет своєї країни.

«Ми, курсанти та військовослужбовці Інституту військово-морських сил, всім серцем підтримуємо вас і ні на мить не забуваємо ваш героїчний вчинок», - кажуть хлопці у відеозверненні.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...