Хіти тижня.Реакція світової преси на створення Православної церкви України

Нова церква України стала гарячою темою для обговорення не тільки всередині країни, але і за її межами.

Світові ЗМІ позитивно відгукуються про прагнення України стати незалежною в духовному плані від Росії. Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан звернув увагу на те, що пишуть зарубіжні видання про нові досягнення України. Захід цілком і повністю, з огляду на повідомлення військовослужбовця, підтримує прагнення Української держави до незалежності, передають Патріоти України з посиланням на пост Анатолія Штефана у Фейсбуці.

"Світова преса ... Назви говорять самі за себе. The Wall Street Journal: Україна створила церкву без Путіна. Все буде Україна. Перемога за нами", - написав Анатолій Штефан.

Варто відзначити, що світова підтримка для України - це потужна підмога для протистояння зовнішній агресії. Саме тому українці сприйняли даний пост дуже позитивно.

Однак багато хто сподівається, що проблеми, пов'язані з бойовими діями, будуть незабаром вирішені. Але незважаючи на це, частина українців вважає, що Томос - це вже велика перемога у війні з російським агресором.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...