Хлопчик чи дівчинка? Популярна українська телеведуча розсекретила стать майбутньої дитини

Фото: ЗМІ

Популярна українська телеведуча зірка ранкового шоу "Ранок з Україною" Лілія Ребрик, яка готується стати мамою вдруге, розкрила стать майбутньої дитини, повідомляють Патріоти України.

Лілія Ребрик розповіла, що чекає дівчинку, чому дуже зраділи її чоловік Андрій Дикий і дочка Діана. За словами ведучої, їй було байдуже, хто з'явиться у сім'ї: син або дочка, проте інші члени сімейства просто мріяли саме про такий результат УЗД.

"Мені, наприклад, все одно - це просто три кілограми щастя, яке буде з кожним роком зростати. А ось Діана та Андрій дуже хотіли дівчинку і були, можна сказати, в змові. Ви не уявляєте, що вони влаштували на УЗД, коли лікар сказав, що у нас таки дівчинка. Вболівальники, радісні з приводу перемоги улюбленої команди, відпочивають! Феєрверк емоцій!" - поділилася приємними спогадами Лілія.

Також вона розповіла, що її 5-річна дочка дуже зворушливо ставиться до малюка в маминому животику і готується стати старшою сестрою. "Діана любить розмовляти з животиком, перестукувалися з малятком, а іноді для неї співає з татом пісні. Спостерігати за цим дуже зворушливо, аж до сліз", - наголосила Ребрик.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...