Хоче "премій": Скандальна українська співачка-зрадниця взяла участь в створенні російського фільму (фото, відео)

Картина "Гоголь. Вій" вийде в прокат в Росії вже 5 квітня 2018 року. Лобода заспівала головний трек для фільму під назвою "Лети", про що повідомила в своєму Instagram-акаунті.

Фото: ЗМІ

Скандальна українська співачка Світлана Лобода записала саундтрек для російського фільму, повідомляють Патріоти України.

"Скоро.... Наш новий саундтрек "Лети" до фільму "Вій" у всіх кінотеатрах країни", - написала в соціальній мережі Лобода, очевидно маючи на увазі кінотеатри в Росії.

Більшість шанувальників Світлани зазначили, що дуже чекають і прем'єри фільму, і презентації повної версії її пісні (зараз в мережі доступний тільки фрагмент треку). Однак, знайшлися і ті, хто не був у захваті від цієї новини.

"Не дуже пісня", - висловилися деякі коментатори.

"Щось всі пісні пішли на один мотив", - невдоволено зазначили підписники Світлани.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...