"Хочу український паспорт": Мережу зворушив незвичайний інцидент у поїзді

На початку серпня в одному з поїздів "Київ-Москва" стався зворушливий інцидент. Хлопчик з Москви, який їхав разом зі своїм батьком, розповів про те, як йому подобається Київ. До того ж дитина додала, що хоче український паспорт, пише журналістка Олена Риковцева, повідомляють Патріоти України.

У поїзді Риковцева познайомилася з чоловіком, який віз свого сина додому в Москву. З мамою хлопчика вони в розлученні, вона громадянка РФ. Їхній син теж. Сам чоловік - українець.

"Хлопчик не випускає з рук іграшковий локомотив з жовто-блакитною смужкою та написом "Україна"."Він про цю іграшці півроку мріяв - сміється тато. - Бабуся йому показала подарунок по Скайпу, і він замучився: швидше, швидше", - пише журналістка.

За її словами, дитина розповіла про те, як їй сподобався Київ. "А коли ми перетинали кордон все в тому ж Конотопі і всі стали витягувати паспорти, він ошелешив тата заявою, що теж хоче український паспорт. Батько очевидно розгубився і сказав, що над цим треба подумати", - написала Риковцева.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...