"Ходять натовпом ззаду'': З'явилося відео нахабної схеми крадіжки

У мережі поширили відео популярної схеми крадіжки на вулицях Києва, під час якої зловмисники буквально полюють за перехожими та намагаються витягнути цінні речі з сумки, повідомляють Патріоти України.

На записі, оприлюдненому в групі "Київ Оперативний", видно, як група злодіїв йшла по п'ятах у перехожого, якого вони збиралися обікрасти. Уберегтися від крадіжки йому вдалося тільки за допомогою пильних очевидців.

"Попереджений ‒ значить озброєний. Так один із наших постійних читачів у центрі Києва врятував гаманець від злодюжок. Нічого складного, головне ‒ бажання", ‒ підписали відео в групі.Після того, як очевидець зауважив спробу крадіжки і почав кричати про це, зловмисники відстали від свого об'єкта, але почали показувати непристойні жести.
У коментарях до посту інші користувачі відзначили, що теж були свідками аналогічних схем. Група злодіїв з кількох осіб переслідує перехожого і краде речі, як тільки він втрачає пильність.

"Вони натовпом ззаду ходять, і ще пару осіб спереду, як би створюючи відчуття товкучки", ‒ прокоментувала Таня Терещенко, яка ледь не стала постраждалою від злодійства.


Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...