"Холод, сніг та темрява": Журналіст жахнувся від умов у міжнародному потязі "Укрзалізниці" (фото, відео)

Компанія «Укрзалізниця», яка з 15 січня підвищила ціни на ряд послуг для пасажирів в поїздах, не може забезпечити комфортну поїздку не тільки в вагонах всередині країни, а й у тих, які відправляє в Європу.

Журналіст Ростислав Бегеш, що працює закордоном, опублікував в Facebook фото і відео одного з вагонів міжнародного поїзда «Київ-Кошіще», передають Патріоти України.

На знімках видно напівтемний вагон, в тамбурі намело снігу. Судячи з того, що під час руху одна з пасажирів варто в верхньому одязі, в вагоні холодно."Це жах. М'який вагон, який "Укрзалізниця" відправляє за кордон "Київ-Кошице". Таке враження, що в таких вагонах відправляли в гетто. Ганьба і сором. І ціна за квиток не з дешевих», - пише Бегеш.

Підписники журналіста порівнюють європейські потяги з українськими і відзначають нікчемність вітчизняної залізниці:

«Вже якось так подорожував з Києва. Все що міг зробити провідник, так це принести дві ковдри, які не особливо допомагали в промерзлому вагоні з мінусовою температурою. Це було десь чотири роки тому. Бачу, від того часу нічого не змінилось».

«Ростик, ти мабуть уже звикнув на комфортні поїзди западні, а українські бандити говорять, що ми живемо шикарно, дивись не замерзни, не простудись, то поїздка дуже весела в тебе».

«Ще зовсім недавно в Кошице їздив з автовокзалу з Ужгороду Ікарус, який мало не розвалювався, але це ще було не найстрашніше, найгіршим були ті засалені занавіски, зламані сидіння. Цікавило, чи не ганьба було тим, хто таке дозволяв».

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...