"Хотіли СРСР? Отримуйте!": Мережу підірвав потужний пост про життя на Донбасі

"Повернення у СРСР" "ватники" уявляли інакше.

Ілюстрація: allkharkov.ua

Багато з тих, хто боролися за так звану "ДНР", хотіли, щоб у Донецьку було, як у СРСР, проте, коли багато які з характеристик життя в Союзі повернулися, їм це чомусь не сподобалося. Таку паралель проводить користувач Twitter під ніком "укроп з вул. Миру", повідомляють Патріоти України.

За його словами, до Донецька прийшли дефіцит, репресії, паради з бюджетниками, відсутність бензину і культ 9 травня. "У 2014 захотіли, щоб у Донецьку було як в радянському союзі. У 2018 в Донецьку стало як в радянському союзі. Кажуть "ми не цього хотіли". Ну ось же подивіться - це ж той СРСР: немає бензину, дефіцит, репресії, бюджетники на парадах, свята, шанують дідів і т.д. Ну що знову не так?", - пише користувач.

"Вони з СРСР пам'ятали тільки ковбасу по 2.20 і ікру в банках, в гастрономах. Погане вони згадувати не хотіли. А нити вони будуть завжди і всюди, вони самі не знають що їм потрібно", "В СРСР можна було у військових купити бензин, чи можна це зробити в Донецьку?", "Бійтеся своїх бажань - вони мають властивість збуватися", - відповідають йому в коментарях інші користувачі.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...