Хотів ще одну "ДНР": СБУ затримала пропагандиста "русского мира", який збирався дестабілізувати ситуацію в Дніпрі (фото, відео)

Під час проведення обшуку у зловмисника вилучили телекомунікаційне обладнання з доказами злочинної діяльності.

Затриманий зловмисник. Фото:https://ssu.gov.ua/

Адміністратор однієї з радикальних інтернет-спільнот розповсюджував та репостив підготовлені російськими спецслужбами сепаратистські матеріали. Про це повідомили у прес-службі СБУ, передають Патріоти України.

Як стало відомо, 47-річний адміністратор однієї з радикальних інтернет-спільнот розповсюджував та репостив підготовлені спецслужбами Росії сепаратистські матеріали, спрямовані на загострення суспільно-політичної обстановки в області, провокування масових акцій протесту, пропагував входження Дніпровської області до складу Російської Федерації.

Зазначається, що пропагандист "русского міра" інформував своїх кураторів про настрої серед населення та готовність до протестних акцій, пов’язаних із підвищенням тарифів на комунальні послуги. Також вивчав можливість організації проплачених російською стороною мітингів.

Силовики повідомили, що під час проведення обшуку у зловмисника вилучили телекомунікаційне обладнання з доказами злочинної діяльності. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...