​Хто більш винний? Поліція, у свою чергу, оприлюднила відео штурму столичного райвідділу активістами

Силовики намагаються довести, що жорстке поводження з мітингарями акції "Хто замовив Катю Гандзюк?" було небезпідставне

Національна поліція України оприлюднила запис з камер спостережень штурму дільниці, після ексцесу з відмовою видачі речей затриманих активістів при звільненні, зазначають Патріоти України. Відповідний з’явився на YouTube-каналі відомства.

Як видно на записі, понад 20 молодих чоловіків заблокувало приміщення всередині відділку. Після цього вони спробували витягнути одного з поліцейських у натовп, а коли їм це не вдалося, намагалися проштовхнутися за двері.

У своєю чергою у прес-службі Державного бюро розслідувань відзвітували про розслідування побиття активістів.

"Державне бюро розслідувань з’ясовує обставини інциденту, що відбувся вчора близько 17:00 біля приміщення Подільського управління Національної поліції у м. Києві", - йдеться у повідомленні.

За даними бюро, у рамках кримінального провадження проведено допити свідків, 9 потерпілих осіб та 8 поліцейських.

Як зазначається, також досліджується відео, вилучене з камер спостереження, котрі розміщені в управлінні Національної поліції. Тривають інші невідкладні слідчі дії.

"Державне бюро розслідувань з метою об’єктивного встановлення всіх обставин кримінального провадження звертається до очевидців з проханням надсилати на адресу ДБР фото та відео матеріали з місця подій", - додали у бюро.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...