Хто насправді править світом: Коти у великій політиці (фотофакти)

Певно жодна свійська тварина не містить стільки містики у своїй природі та природі стосунків з людиною, як кіт. Беззаперечне лише одне, за підрахунками соціологів саме мурлики займають найбільше місце у людських серцях

Сильні світу сього теж не позбавлені цієї слабкості. Монархи і президенти, диктатори й демократичні лідери заводять домашніх тваринок, і часто ними виявляються саме коти. Фото з котиком здатне покращити імідж навіть жорсткого та кривавого правителя, констатують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

16-й президент США (1861—1865) Авраам Лінкольн був першим керівником, який дозволив завести кота в Білому домі. Кіт Таббі був домашнім улюбленцем Лінкольнового сина Теда. Ця історія стала в наш час популярною темою для фотожаб. Ось одна з них. Решта фото — оригінальні.

Кривавий вождь російських більшовиків Володимир Ленін, котрий нещадно вбивав загнаних зайців прикладом рушниці, виявляється обожнював мурлик.

Знову батько "червоного терору" з кішкою, 1920 рік.

Дуче фашистської Італії Беніто Муссоліні теж дуже любив котячих.

...причому не тільки маленьких котів, а й їхніх більших родичів — левів. Тут Муссоліні тримає на колінах левеня на кличку Італія.

Знайти Адольфа Гітлера з котом не змогли — нелюд більше любив собак. Натомість маємо фото з його топ-охоронцем — командиром 1-ї танкової дивізії СС "Лейбштандарт СС Адольф Гітлер" Йозефом Дітріхом, який бавиться з кошенятами.
Жорсткому політикові Вінстонові Черчиллю, прем'єр-міністру Великої Британії в роки Другої світової війни, теж нічого людське не було чуже.

Молода королева Великої Британії Єлизавета ІІ та придворний кіт.

40-й президент США (1981—1989) Рональд Рейган та його дружина Ненсі настільки любили хвостатих, що мали по котику для кожного.

42-й президент (1993—2001) Білл Клінтон теж мав кота — на ім'я Сокс. На жаль, улюбленець хворів на рак, і йогодовелося приспати.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...