Хто наступний? Віталій Кличко заявив, що також є великим другом Трампа

Мер Києва вважає, що ми можемо критикувати Трампа, але американський народ обрав свого Президента.

Віталій Кличко. Фото:news.bigmir.net

Віталій Кличко зауважив, що знайомий з Трампом особисто вже багато років і розраховує, що він не змінить політики підтримки по відношенню до України. Про це повідомляється на сайті мера, зазначають Патріоти України.

Віталій Кличко зауважив, що знайомий з Трампом особисто вже багато років. За словами мера Києва, Дональд Трамп відвідував бої за участю братів Кличків. “Ми з Володимиром бачили Трампа в перших рядах, коли боксували, в тому числі в “Тадж Махалі” – арені, яка належить Дональду Трампу. Були у нього в гостях. Це наш старий знайомий, можна так сказати”, – додав мер Києва.

Водночас, Віталій Кличко наголосив, що дуже важливо, щоб новообраний Президент США з повагою ставився до України. “І дуже важливо, щоб політика підтримки щодо України не змінювалася”, – сказав Київській міській голова.

Він додав, що Україні є чому повчитися у США, зокрема в питаннях підвищення соціальних стандартів, розвитку економіки тощо. “Комусь подобається, комусь не подобається. Ми можемо критикувати Трампа. Але американський народ обрав свого Президента”, – додав Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що на новообраному Президентові США лежатиме відповідальність не лише за народ своєї країни, а й за зовнішню політику Сполучених Штатів. “Я дуже сподіваюся, що політика США щодо нашої країни збережеться. І США будуть завжди для нас другом і продовжуватимуть допомагати нам втілювати ті важливі реформи, без яких Україна не зможе стати по-справжньому європейською країною”, – підкреслив Віталій Кличко.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...