Хто ще скаже, що "братній" народ? Стало відомо, як росіяни ставляться до нападу РФ на українські кораблі на Азові

Абсолютна більшість росіян підтримують агресію Російської Федерації в Керченській протоці. Про це свідчать результати опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки, повідомляють Патріоти України.

Опитування показало, що 87% росіян знають про конфлікт у Керченській протоці. З них 93% вважають захоплення українських суден правильним.

"Росіяни схильні думати, що те, що сталося, було спланованою провокацією з боку української влади (79%), головною метою якої було утримування влади в руках Петра Порошенка перед майбутніми виборами в Україні (30%). Кожен п'ятий (19%) вважає, що провокація була здійснена спеціально для розв'язання війни між Росією і Україною або для створення чергового приводу, щоб звинуватити Росію в агресії (17%). Проте 7% вважають, що українська влада не намагалися спровокувати конфліктну ситуацію", - йдеться у дослідженні.

Ще 43% росіян вважають, що РФ та Україна відновлять дружні, союзницькі відносини або хоча б нормалізують їх (34%). 16% респондентів схильні прогнозувати, що в майбутньому відносини між країнами тільки погіршаться.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...