''Хто заснував Москву?'': Російського пропаг*ндона поставили на місце у прямому ефірі на ТБ (відео)

Українська журналістка Яніна Соколовська яскраво поставила на місце секретаря президії партії "Справедлива Росія" Олександр Романовича, який заявив, що Львів нібито не є українським містом. Суперечка між ними трапилася в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", повідомляють Патріоти України.

"Я коли чую про Львів, коли говорять в Україні "в українському місті Львів", я запитую себе: а чи дійсно це українське місто Львів? Хтось із українців заснував це місто?" — уїдливо висловився Романович.

Однак Соколовська одразу припинила його пропагандистський спіч, поставивши незручне запитання, яке стосується походження російської столиці.

"А хтось із росіян заснував Москву? Давайте уточнимо: хто заснував Москву? Князь Юрій Долгорукий. Істинний "росіянин"!" — усміхаючись, звернулася вона до розгубленого Романовича.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...