Хтось замовив? В Ужгороді жорстоко побили журналіста

Правоохоронці розпочали слідчі дії.

Фото: ЗМІ

16 січня в Ужгороді група чоловіків напала на місцевого журналіста, ведучого радіо "Тиса FM" Максима Барну. Про це у своєму Facebook написала дружина журналіста Наталія Андросова, яка була свідком події, повідомляють Патріоти України.

"Все було сплановано. Нас чекали за 300 метрів від будинку. Четверо-п'ятеро людей віком від 17 до 26 років. Нападники були в темному одязі, балаклавах і з газовим балоном. Все сталося протягом 10-15 секунд. Чоловіка завалили на землю і били ногами, перед цим намагалися застосувати до нього балон. Коли тікали, кричали "Анти-антифа", мене обізвали повією. Відбігли метрів за 150 і чекали за рогом будинку", - розповіла вона.

Коли нападники побачили, що постраждалі викликають поліцію, втекли у бік вул. Волошина. "Поліція приїхала швидко. Разом ми зустріли представників певної організації, але через те, що обличчя були приховані і все сталося дуже швидко, ми не можемо стверджувати, що це були вони. Але ті люди знають, хто до цього причетний", - додала жінка.

Подружжя стверджує, що один із малолітніх нападників, який був у балаклаві, видав себе трьома годинами раніше: коли пильно стежив поглядом за парою у місцевому кафе "Кактус". Наталія Андросова говорить, що саме цей хлопчик навів на них нападників.

Постраждалий журналіст припустив, що напад стався через конфлікт в одній із груп у соцмережах. "У мене є підозра, що весь це сталось через дрібні розбірки в одній із ужгородських груп на Фейсбуку. Я не можу стверджувати, але здогадуюся, хто особисто до цього приклався", - процитувала його дружина, наголосивши, що "підставляти молодняк під кримінал за напад на журналіста дуже некрасиво".

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...