Художниця з Нової Зеландії малює неймовірні портрети на поверхні смузі (фото)

Дівчина робить коктейлі з ягід, фруктів і овочів, а потім прикрашає їх малюнками.

Малюнки на смузі здаються неймовірними. Фото: ЗМІ

Хейзел Закарія з Нової Зеландії створює мальовничі картини не на полотнах, а на поверхні смузі. Своїми роботами вона ділиться в соціальній мережі Instagram, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, Закарія створила портрети Гаррі Поттера, Фріди Кало, спортсмена Соні Білла Вільямса, персонажів телесеріалу "У всі тяжкі" - Уолтера Уайта, Джессі Пінкмана, Хенка Шрейдера, Соула Гудмена і Гаса Фрінг. Також зобразила клоуна з фільму "Воно", Короля Ночі з "Гри престолів" і танець з "Ла Ла Ленда".

Крім портретів, Хейзел часто малює тварин.

Спочатку художниця робила малюнки на супах, згодом перейшла на смузі.

Всі компоненти коктейлів - їстівні. Хейзел працює виключно з натуральними інгредієнтами. Для яскравої палітри використовує спеції, овочі, фрукти. Прикрашає пелюстками квітів. Для малювання застосовує дерев'яні шпажки і ніж.

Ділиться секретом: щоб розпис добре тримався, консистенція коктейлю повинна бути менш густою, ніж елементи декору.

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...