"Хунта" йде слідом: Росіянина, що напав на ветерана АТО у Києві, шукають у Польщі

Українська прокуратура підготувала клопотання про дозвіл на затримання зловмисника з метою його приводу до суду і взяття під арешт.

Київська прокуратура заочно повідомила про підозру 23-річному росіянину, який 2 травня у групі з іншими зловмисниками напав у Києві на учасника АТО – захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву столичної прокуратури.

"Встановлено, що зловмисник перетнув кордон у бік Польщі. У зв’язку із цим фігуранту заочно повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб)", - кажуть у відомстві.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно