"Хворі люди": Мережу вразили специфічні "послуги" в "ДНР" (фото)

Мешканці окупованих територій на всьому намагаються робити "бізнес".

Фото: ФБ

Через відсутність на окупованій проросійськими бойовиками Донеччині мобільного зв'язку організовують платні тури по місцях, де "ловить" мережа. Про це зазначив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін з посиланням на місцеві "друковані видання" на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Ну не можу втриматися й не поділитися новинами з друкованих видань "держави" морячка Захарченка. Дійсно, це "країна" створена хворою людиною. Ключова новина в цьому інформаційному смітті - через відсутність мобільного зв’язку організовуються мобільні тури по місцях, де є покриття Vodafone. Вартість "туру" - від 200 до 250 рублів",-– йдеться у повідомленні.

Організатори пропонують поїздку з місця приймання сигналу. Жителям також пропонують передати SIM-карту для отримання SMS від банків, соціальних служб, списку вхідних дзвінків. У статті також зазначили перелік місць, де "ловить" мережа.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...