Хильнув зайвого: У "ЛНР" прямо на позиціях насмерть замерз "міліціонер" (фото)

Чоловік зловживав спиртними напоями.

Фото: ЗМІ

Вночі 14 січня на окупованій території Луганщини "народний міліціонер" замерз насмерть. Про це пишуть у пабліку "Свердловск - ты должен это знать", повідомляють Патріоти України.

"На позиціях "народної міліції 2-го АК" в районі селища Жовте помер від переохолодження військовослужбовець БТРО - Залевський Віталій Віталійович, 1984 року народження", - йдеться повідомленні.

У дописі зазначається, що скоріше за все це сталося через зловживання оковитою. Згідно прогнозів синоптиків, вночі на Луганщині було - 12 градусів із вітром, які відчувались як -20.

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:53

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....