"Хитається і трясеться": В окупованому Криму паніка через "мегаміст" Путіна

Побудований окупантами Кримський міст, що веде з анексованого півострова до Росії, не витримує автомобільного навантаження, повідомляють Патріоти України з посиланням на іноЗМІ.

Так, шляхопровід постійно хитається і трясеться. За словами експертів, ситуацію погіршує і сейсмологічна ситуація в регіоні.

Багато місцевих жителів не вірять у безпеку Кримського моста, такої ж думки дотримується і низка фахівців. Видання відзначає, що якщо говорити об'єктивно, то міст може не витримати негоду, сильний вітер і шторм.

"Жителі Криму вже розповіли, що міст буквально тріщить по швах. Говорячи про його реальний стан, вони відзначили, міст не витримує ваги машин, які по ньому проїжджають. На опублікованих відеозаписах видно, що на в'їзді до Керчі на вулиці Чкалова Кримський міст буквально відходить від території півострова", - сказано в матеріалі.

Люди пишуть в соцмережах, що весь міст трясеться і хитається. Місцеві жителі переживають, що побудований окупантами Кримський міст не витримає шторму і просто завалиться.

"Здавалося б, елементарно об'єднати Кримський півострів з курортами Сочі, але чомусь при СРСР такого указу ніхто не давав. Тоді вчені і уряд знав, що міст рано чи пізно зруйнується. До негативного і руйнівного впливу погоди і сейсмологічної ситуації додається і міграція льоду в протоці. Як би там не було, якщо Кримський міст все ж впаде, то це завдасть непоправної шкоди екології і спричинить десятки жертв", - наголошується в статті.

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...