Кілер чекав у покинутій будівлі: Подробиці обстрілу авто у Дніпрі (відео)

Позашляховик був броньованим, але експерти вважають, що навіть при такому захисті водієві і пасажирові дуже пощастило.

Авто, яке обстріляли у Дніпрі. Фото: скріншот з відео.

Вчора в центрі Дніпра з гранатомета стріляли по автомобілю. За даними ЗМІ, це була "кримінальна розборка", повідомляють Патріоти України.
Позашляховик був броньованим, але експерти вважають, що навіть при такому захисті водієві і пасажирові дуже пощастило. Боєприпас влучив в лівий бік авто - це одна з найміцніших частин машини.

Повідомляється, що стрілок чекав намічених жертв в покинутій будівлі неподалік. Слідчі знайшли його маску і рукавички. Припускають, що відразу після пострілу він зник з місця злочину на авто, що стояло з іншого боку будівлі.

Це був спланований замах, причини намагаються з'ясувати у водія і пасажира розстріляного авто, які, за словами представника ГУ Нацполіціі в Дніпропетровській області Анни Старчевського, співпрацюють зі слідством.

Джерела журналістів кажуть, що основна версія - бандитські розбірки, оскільки здійснювали замах на відому в кримінальних колах особу - 45-річного лідера організованої злочинної групи, який фігурує навіть у американських списках небезпечних особистостей. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Джерело: ТСН.ua

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...