Кінець чи відродження "Дніпра": Коломойський оприлюднив свої плани

Хороша команда - "Дніпро". Буде дуже шкода, якщо спортсменів змусять застрягти в бухгалтерії.

Президент ФК "Дніпро" Ігор Коломойський. Фото: xsport.uaПрезидент "Дніпра" Ігор Коломойський визначився з майбутнім свого клубу. Його пропозиції щодо реструктуризації боргів були озвучені футболістам і тренерському штабу команди. Зустріч із гравцями і тренерами провело керівництво "синьо-біло-блакитних" в особі генерального директора Андрія Стеценка, а також виконавчого директора Андрія Русола, повідомляють Патріоти України з посилання на Нескучные новости.

За даними джерела, менеджмент клубу запропонував футболістам і наставникам розстрочку з виплати заборгованостей терміном на 5 років. Почуте не особливо надихнуло присутніх, після чого сторони розійшлися, взявши паузу на роздуми.

Цю інформацію підтвердив і головний тренер Мирон Маркевич. При цьому він зазначив, що команда на такі умови не погоджується: "Те, що нам сказали Русол і Стеценко, - нам це неприємно. Так, вони говорили про погашення боргів протягом п'яти років. Ми оголосили свою позицію - щоб нам відразу віддали половину того, що винні за ці 10 місяців. На це ми згодні - і футболісти, і тренери". Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Коломойський збирається зменшити зарплату гравцям "Дніпра".

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...