Кляпи, наручники, мотузки: Про те, як влада Росії створила атмосферу "тероризму" в Криму (відео)

У Сімферополі в дитячий садок люди заходять через рамку металошукача.

Фото: rbc.uaВлада Росії створила атмосферу страху й тероризму в усіх містах анексованого півострова Крим. Про це йдеться у відео "Крим.Реалії", повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що у громадському транспорті, лікарнях, жіночих консультаціях та школах розвішені моторошні плакати про терористичну загрозу і як діяти, коли вона настане.

"Будьте готові до застосування терористами пов’язок на очі, кляпів чи мотузок. Переносьте образи і приниження. Постарайтесь закрити дітей від випадкових куль", – про це йдеться на одному з плакатів тролейбусу Сімферополя.

Окрім цього, в Сімферополі в дитячий садок люди заходять через рамку металошукача.

За словами жителя міста Миколая, який має чотирьох внуків, нині він нібито відчуває себе в безпеці. Чоловік вважає, що незважаючи на те, що Росія воює одразу за кількома напрямками, Севастополю терористичні атаки не загрожують.

"У нас всюди захист. У нас такий флот, така армія…" – висловився він.

За словами мами кадета воєнного училища, при вході у навчальний заклад хлопчика перевіряє охорона. Доходить до абсурду – перед якимось заходом на вулиці, наприклад, перевіряється навіть трава.

"У Нахимівському військово-морському училищі перевіряють сумки при вході. І автобуси. Коли ми поїхали на екскурсію й повернулися, їх почали повністю перевіряти на підривні прилади, а коли виходимо строєм перед якимось заходом, перевіряється вся трава навіть", – розповіла вона.

За словами психолога з Криму, яка нині живе в Києві, "терористичною загрозою" влада Росії "об’єднує людей страхом".

"Людей можна об’єднувати або радістю, або страхом. У цьому випадку – другим. Якщо у твоїй авторитарній і тоталітарній державі починає зароджуватися певна громадянська активність, то краще, що можна зробити, – занурити людей в атмосферу страху, терористичної загрози. Тоді люди спускають на кілька сходинок у питанні своїх цінностей, потреб, саморозвитку", – переконана вона.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...