"Княгиня Покуття": Красуні боролися за звання найкрасивішої (фоторепортаж)

На красу завжди приємно дивитись. Не дарма жінки-україночки відомі всьому світу, як найкрасивіші!

Учасниці конкурсу "Княгиня покуття". Фото "Фейсбук"В Коломиї пройшов конкурс краси, в якому 14 юних красунь віком від 16-ти до 19-ти років боролися за корону "Княгині Покуття", повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Конкурс краси і грації проходив у міському палаці культури «Народний дім». Розважав гостей заходу ведучий дійства Тарас Стадницький під сценічним іменем «Володька», який є актором телепроекту “Країна У” і учасником «Ліги сміху». Підтримати учасниць конкурсу прийшла «Княгиня Покуття – 2015» Ольга Чоланюк. Вона поділилася власними секретами того, як сподобатись глядачам і журі конкурсу.

«Потрібно бути перш за все відкритою, - каже минулорічна переможниця Ольга. – Окрім зовнішньої краси важливо показати внутрішню, розкрити власні таланти і бути впевненою на сцені».

На конкурсі дівчата дефілювали у різних образах, зокрема у народному вбранні, у спортивному, також у купальниках й у вечірніх сукнях. Княгинею Покуття стала 17-річна студентка Коломийського політехнічного коледжу Вікторія Гальчук.

Фото: pp.vk.meКрасуня мріє стати відомим модельєром. І вірить, що доб’ється своєї цілі, мовляв, у свої мрії потрібно завжди вірити і впевнено йти їм назустріч. Переможниця конкурсу представлятиме покутський край у фіналі конкурсу краси «Княгиня України».

Фото: pp.vk.me

https://pp.vk.me/c636316/v636316767/937b/NItDmtFJQ4M.jpg

https://pp.vk.me/c636316/v636316767/938b/0oKR2-8BtRY.jpg

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...