"Книга для тих, хто втомився боятися" і "На шматки комплекси": Журналісти дізналися, що читають в Кремлі

Історики неодноразово критикували шановані в Кремлі видання за відсутність документальних фактів, конспірологію, заперечення очевидних історичних фактів, а також заангажованість і орієнтованість на публіку, яка абсолютно не тямить в історії.

Володимир Путін. Фото: ria.ru

Управління справами президента РФ придбало 656 книг, серед яких трапляються досить неоднозначні видання. Про це пише російський журналіст Дмитро Биков в статті для видання "Нова газета", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, в цьому списку присутня низка книг російського громадського діяча і публіциста Миколи Старикова, а також хрестоматії його авторства: "Неоголошена війна. Росія у вогняному кільці", "Як зраджували Росію", "Сталін. Згадуємо разом" та інші.

"У всіх цих книгах бідну, але могутню Росію ображає поганий Захід на чолі з англосаксами. Він підкуповує лібералів, яких добра, але грізна Росія тиснула спочатку колінами, а потім, піднявшись з колін, чобітьми", - пише Биков.

Зазначимо, що сам Стариков не є професійним істориком, але, незважаючи на це, написав низку книг на історичну тематику.

Також Управління справами президента РФ замовило книжки з психології: "На шматки комплекси! 140 прийомів щасливого життя", "Психофілософія 2.0. Книга для тих, хто втомився боятися", "Процвітання. П'ять елементів щастя", "Психологія мас. З передмовою Миколи Старикова", "Психологія совісті: вина, сором, розкаяння" та інші.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...