Книги замість компенсації: Батьки постраждалих у російській школі від різанини дітей обурилися діями влади

​Батьки звинувачують владу в спробі "перекрутити" факти кривавого інциденту.

Ілюстрація:politeka.net

Батьки постраждалих в кривавій різанині дітей, яку влаштували в Пермі (РФ) двоє підлітків, обурилися діями влади. Про це повідомляє mk.ru, зазначають Патріоти України.

Батьки стверджують, що оперативники і чиновники хочуть довести, що між підлітками стався внутрішньошкільний конфлікт, який вилився в битву на ножах, вчителька нібито взялася рознімати хуліганів, в цей момент під гарячу руку потрапили й учні 4-го класу.

Батьки і постраждалі діти в свою чергу стверджують, що це був навмисний напад підлітків. "В один голос стали нас переконувати, що між підлітками сталася бійка. Але ми ж зі слів дітей знали, що був напад в чистому вигляді. Природно, всі батьки стали бурхливо реагувати на ці слова.

Ми в той вечір з батьками ще думали: якщо офіційну версію піднесуть як бійку, то будемо звертатися до вищих інстанцій з офіційним листом, планували спростовувати цю версію. Ще ми боялися, якщо винуватців почнуть звинувачувати у бійці, то судити їх будуть за легкою статтею. І це зовсім інший термін", - наводить слова батьків російське видання.

Також повідомляється, що в слідчому відділі відбулися допити всіх дітей в присутності батьків. Влада поки не надала постраждалим ніякої компенсації. "Поки про компенсацію не йшлося. Дітям, які перебувають у лікарні, зробили якісь подарунки від міської адміністрації. Знаю, що їм точно подарували книжки", - повідомили батьки постраждалих від кривавої різанини дітей.

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...

"Був у нас солдат-контрактник, відірвало обидві ноги поки ми його несли": Українські військові розповіли про неймовірні порятунки поранених з поля бою

середа, 24 квітень 2024, 7:30

Військові евакуаційної групи бригади "Спартан" Національної гвардії долають десятки кілометрів пішки, аби з-під ворожого вогню врятувати побратимів з поля бою. Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Кіри Овес, передають Патріоти України. Наразі "с...