"Кобыла большая, платить за проезд надо!": На Херсонщині водій образив дитину і вигнав її із маршрутки

Водій маршрутки довів дитину до слід через 1 грн. 50 коп.

Фото: ФБ

У Херсонській області агресивний водій маршрутного таксі образив і вигнав дитину. Про це розповіла місцева мешканка Наталія Маланчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook, повідомляють Патріоти України. Наводимо повний текст її посту:

"Сьогодні моя дитина їхала з Олександрівки в Станіслав на навчання до музичної школи.

Зайшовши в автобус, дитина привіталася і зайняла місце.

Водій, Коропцев Михайло Дмитрович, який зазвичай дуже злий і агресивний, мало не викинув її з маршрутки з словами "Кобыла большая, платить за проезд надо!". Дитина перелякалася, зателефонувала мені і тремтячим голосом сказала "Мамочка, не хвилюйся, я вже їду". Через 15 хвилин я зустріла дитину із заплаканими очима на порозі школи. Як вияснилось вона повинна була заплатити 1 грн. 50 коп.

Шановний Михайле Дмитровичу, ви людина чи ви - нелюд?"


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...