Колода порідшала: У мережі показали ролик про загибель ватажків бойовиків "ДНР" і "ЛНР" (відео)

Ролик рекламує нову колоду карт з сорочкою, присвяченою ліфту з Моторолою.

Скріншот

У мережі з'явився ролик про ватажків бойовиків так званих ДНР і ЛНР, які були ліквідовані на Донбасі та в Росії протягом останнього часу. Ролик опубліковано на сторінці спільноти "Бий падлюку" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Волонтери з цього співтовариства випускають колоди карт, на яких розміщені фотографії бойовиків так званих ДНР І ЛНР, і відправляють їх бійцям АТО.

У короткому анімаційному ролику бойовики представлені у вигляді карт і показано, як саме вони гинули. На відео можна побачити лідера харківської терористичної організації "Оплот" Євгена Жиліна, якого растреляли в підмосковному рестрані "Вітерець", ватажка "першого козачого батальйону в ЛНР" Павла Дрьомова, підірваного в ліфті Арсенія Павлова по кличці "Моторола", підірваного в своєму робочому кабінеті Михайла Товстих по кличці "Гіві".

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...