Коли продаєш голос на виборах: Каяття бабці, яка голосувала за "безкоштовні пакетики"

Жінка тепер скаржиться, що жити їй - геть погано.

Пакетики від мера. Фото: ФБ

"Мав ранкову прогулянку біля ринку, і тут побачив як бабуся продає передвиборчі пакети", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Ярослав Храпський, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Зупинився, запитав: "Чого це ви нашого міського голову (котрий на пакетах зображений) продаєте за гривню?". У відповідь отримав цікаві факти. Бабуся мешканка Олександрівського району більше 30 років працювала на промислових заводах у Запоріжжі, але зараз не має коштів навіть на сплату комуналки.

Вона відверто відповіла, що під час виборів голосувала за Буряка, бо він роздавав ось такі пакети та безкоштовно вивозив на танці на обіди. Зараз коли нічого в місті не змінилось, дуже розчарована в ньому.

Ось така правда, коли продаєш голос, будь готовий, що за 5 наступних років потрібно відвідати за це в 100 разів більше ніж отримав".

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...