В якій загинула Марина Поплавська: У поліції завершили розслідування та назвали винного у смертельній ДТП з акторами "Дизель шоу"

Водій співпрацював зі слідством, вину свою повністю визнав

Поліція завершила розслідування ДТП, в якій загинула актриса "Дизель-шоу" Марина Поплавська. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Київській області, зазначають Патріоти України.

Як з'ясувалося, водій автобуса не впорався з керуванням."Справу направлено до суду, вина підозрюваного доведена. Водій співпрацював зі слідством, вину свою повністю визнав", - відзначили в поліції.

Згідно ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, винуватцю ДТП загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в аварію 20 жовтня автобус з акторами "Дизель шоу" врізався у вантажівку. Марина Поплавська загинула на місці, інші актори отримали травми.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...