Компанія Apple відмовила російським та турецьким слідчим у зламі iPhone вбивці посла РФ

Алтинташ користувався смартфоном iPhone 4S. На нього встановлений PIN-код, який слідчі попросили представників Apple обійти.

Ілюстрація:brest.freeads.by

В компанію Apple надійшло чергове звернення зламати iPhone. На цей раз від слідчих РФ та Туреччини. Вони зажадали отримати доступ до телефону вбивці російського посла Карлова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

До технологічного гіганта, компанії Apple, звернулись представники російських та турецьких правоохоронних органів. Вони закликали компанію зламати iPhone Мевлюта Алтинташа, який 19 грудня розстріляв в Анкарі російського посла.

Вбивця користувався смартфоном iPhone 4S. На нього встановлений PIN-код, який слідчі попросили представників Apple обійти.

Вже традиційно, в компанії на таке прохання дали негативну відповідь. За попередніми даними, РФ відправила до Туреччини своїх фахівців, які начебто мали вирішити питання з телефоном турецького вбивці. Офіційний коментарів з цього приводу ще не прозвучав.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...