Компартія РФ як притулок негідників: Дружина спійманого в "ДНР" на хабарі першого зама "мера" Донецька зібралася в Держдуму Росії від КПРФ (фото)

Поки зам "мера" окупованого Донецька озброюється гранатометами, його дружина супроводжує у поїздках лідера КПРФ Геннадія Зюганова.

Дружина зам "мера" окупованого Донецька художниця Тетяна Пономаренко-Левераш. Фото: ostro.orgДонецька художниця, заслужений художник України Тетяна Пономаренко–Левераш, можливо, увійшла в список висунутих партією КПРФ кандидатів у депутати Держдуми VII скликання. Зокрема, в оприлюдненому КПРФ в червні федеральному списку кандидатів в депутати Держдуми VII скликання у регіональній групі №17 (Білгородська область, Воронезька область) вказана її повна тезка - "Пономаренко Тетяна Віталіївна", пишуть Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Побічно підтверджують цю версію і особисті сторінки художниці в соцмережах. Судячи з останніх викладеним фото і відео, Тетяна Пономаренко часто супроводжує у поїздках лідера КПРФ Геннадія Зюганова. "В гостях у Геннадія Андрійовича", "день народження зюганова", "#кпрф#запобеду #всегдарядом", "СОЦІАЛІЗМУ-ТАК!"#цккпрф #нашакоманда", " в "Десять кроків до гідного життя"#цккпрф #цккпрф #всегдарядом", - так підписані її загальні фотографії з Зюгановим.

Крім того, художниця стала автором ряду портретів лідерів КПРФ, зокрема, і самого Зюганова. Ще кілька років тому художниця була палкою прихильницею Віктора Януковича і на своїх картинах зображали його у героїчному образі. У той же час в так званій "ДНР" збираються судити "першого заступника" самопроголошеного "мера" окупованого Донецька Ігоря Пономаренко, який є чоловіком Тетяни Пономаренко.

Відзначається, що він "здійснював вимагання і отримання незаконних матеріальних винагород – хабарів за вчинення на користь хабародавця дій, що входять у його службові повноваження, сприяння таким діям в силу свого посадового становища, а також за загальне заступництво". Крім того, у нього були виявлені і вилучені "незаконно придбані вогнепальну зброю (пістолети, револьвери, гвинтівки та набої до них), підствольний гранатомет з боєприпасами, кілька реактивних гранатометів, ручні гранати, вибухові речовини і засоби підривання".

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...