Конфеті з $1 тисячі: Дворічний хлопчик порізав у шредері відкладені батьками гроші

Батьки розповіли, що синок часто допомагав мамі відправляти в подрібнювач старі листи та непотрібні папери.

Дворічний Лео Белнап із міста Халлідей (штат Юта, США) порізав у подрібнювачі паперу $1060, які його батьки зберігали в конверті. Про це повідомило CNN, інформують Патріоти України.

Батьки хлопчика накопичили гроші, щоб повернути їх за абонементи на матчі з американського футболу, коли конверт зник.

Пара обшукала весь будинок. Коли мама Лео витрусила вміст контейнера подрібнювача, гроші висипалися звідти, мов конфетті.

У знищенні грошей батьки підозрюють дворічного сина. Він часто допомагав мамі відправляти в подрібнювач старі листи та непотрібні папери.

Швидше за все, цього разу хлопчик сам повторив дії мами та відправив у шредер конверт.

Зіпсовані купюри батьки зможуть замінити – залишки склеять у спеціальному департаменті Мінфіну США. Щоправда на це піде від одного до двох років.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...