"Конфліктних ситуацій було чимало": У Нацполіції розповіли, з ким ворогувала вбита Ноздровська

Правоохоронці, зокрема, перевіряють версії, які стосуються конфліктів Ноздровської з родичами по сестрі.

Ірина Ноздровська. Фото: ЗМІ

Версія про причетність до вбивства юриста Ірини Ноздровської винуватця загибелі її сестри Дмитра Россошанського залишається пріоритетною для слідства, хоча у неї були й інші конфлікти. Про це розповів в інтерв'ю "Обозревателю" перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, повідомляють Патріоти України.

Аброськін повідомив, що дочку Ірини, Анастасію, трохи більше року тому вдарив один з друзів Россошанського, і що вона опинилася в лікарні.

"Була конфліктна ситуація. Ірина Ноздровська з Настею під'їхали до магазину, біля якого стояв Россошанський зі своїми друзями. Стали знімати на мобільний, називати вбивцею - виник конфлікт, у результаті обидві сторони заявили в поліцію. При зверненні до лікарні Настя завила, що у неї можливий струс головного мозку. Спочатку було відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (нанесення легких тілесних ушкоджень). за тими документами, що я бачу, судмедекспертиза не підтвердила цього", - розповів правоохоронець.

"Коло спілкування Ірини, зв'язки - дуже великі. І ми (як деякі стали стверджувати) зовсім не відкидаємо версію причетності засудженого Россошанського, який збив на смерть сестру Ірини. Він зараз перебуває в СІЗО і ми проводимо перевірку його можливої причетності до організації вбивства Ноздровской", - повідомив Аброськін.

Правоохоронці також перевіряють версії, які стосуються конфліктів Ноздровської з родичами по сестрі.

"Конфліктних ситуацій в Ірини було чимало, але я заявляю: поки ми ретельно не відпрацьована версію про причетність Россошанського, його рідних, друзів - ми ніколи не скажемо, що він/вони ні до чого. Ця версія має право на існування і бути однією з головних", - додав він.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...