Конфуз у прямому ефірі: Нардепа Вінника сплутали… з відомим співаком (відео)

У свою чергу, політик зазначив, що дійсно любить творчість українського артиста Олега Винника.

Фото: 24 канал

У понеділок, 15 січня, в ранковому прямому ефірі телеканалу NewsOne стався курйозний інцидент, повідомляють Патріоти України.

Ведучий програми "Ранок" Макс Назаров обмовився, коли представляв гостя, народного депутата від БПП Івана Вінника, який приєднався по телефону до ефіру. Про ранковий курйозний випадок розповів сам ведучий Назаров на своїй сторінці у Facebоok.

"Член Комітету ВР з питань нацбезпеки й оборони, депутат від БПП Олег Вінник з нами на зв'язку. Вибачте, Іван Вінник. Іване, це сталося, я вас випадково назвав Олегом, прошу вибачення. З нами на зв'язку Іван Вінник",- виправився телеведучий.

У свою чергу, в політика виявилося гарне почуття гумору. Він посміявся й додав: "Можливо, Олег вам більше подобається, тому ви мене так і назвали". Також Назаров зазначив, що дійсно любить творчість українського артиста Олега Винника.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...