"Коні ж мої, коні": нардеп Васадзе "вибив" 2 га землі в елітному передмісті столиці для...сінокосіння - Наші гроші

Таріелу Васадзе дозволено розробити проект землеустрою для відведення в оренду земель водного фонду державної власності в межах прибережної захисної смуги на території Козинської селищної ради Обухівського району.

Таріел Васадзе. Фото:operkor.wordpress.comГолова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук 26 квітня підписав розпорядження "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Васадзе Т.Ш.". Про це пишуть Наші Гроші з посиланням на документ, інформують Патріоти України.

Розпорядження губернатора дозволяє Таріелу Васадзе розробити проект землеустрою для відведення в оренду 1,99 га із земель водного фонду державної власності в межах прибережної захисної смуги (землі запасу), яка розташована на території Козинської селищної ради Обухівського району.

Згідно з документом, земля в елітному передмісті Києва виділена народному депутату для сінокосіння за його клопотанням.

Окремим пунктом в розпорядженні зазначено зобов'язання "не проводити містобудівну діяльність на зазначеній земельній ділянці".

Однак в розпорядженні губернатора немає ніяких даних про конкретне місцезнаходження ділянки, що не дає можливості перевірити, чи не забудована вона вже зараз, чи не ведеться на ній будівництво.

Як відомо, нардеп Таріел Васадзе володіє автомобільною компанією "Укравто". Зараз входить до групи "Економічний розвиток", раніше був у складі фракції "Партії регіонів".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...