Коньяк допоможе: Заборонена Лоліта знайшла спосіб втрапити в Україну

Співачка Лоліта, яка родом з Мукачева, опублікувала на сторінці в Instagram відео із презентом, який їй подарували перед фестивалем "Нова хвиля" у Сочі, повідомляють Патріоти України.

Радості артистки не було межі, коли вона побачила коньяк "Закарпатський" та банку чорної ікри. Вона заявила, що не візьме напій із собою, адже "усім колегам не вистачить", але пообіцяла хильнути після повернення.

"При забороні відвідувати Закарпаття я фактично зможу побувати у себе на батьківщині", - заявила співачка.

СБУ заборонила Лоліті в'їзд на територію України через її поїздок до окупованого Росією Криму. Через це у квітні українські прикордонники зняли її з потягу. Зазначимо, що донька Лоліти живе у Києві.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...