Конкурс танкистів ВСУ розпочався у Чернігівській області (фото, відео)

Конкурс на кращий танковий взвод проводять на Чернігівщині: яскраві емоції, контрольні пробіги та зламані ялинки

Конкурс танкистів. Фото: Генштаб ВСУ

На базі першої окремої танкової бригади Оперативного командування "Північ" Сухопутних військ ВСУ розпочався конкурс на кращий танковий взвод Сухопутних військ ВСУ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

У соцмережі на сторінці Генштабу ВСУ виклали яскраві фотографії з конкурсу, а також "Військове телебачення України" зробило відеосюжет.

"Все штатные танковые экипажи укомплектованы исключительно военнослужащими военной службы по контракту и имеющими опыт выполнения боевых задач в зоне АТО. В ходе жеребьевки оргкомитет закрепил технику за каждым экипажем и определил порядок выполнения упражнений. Танкисты приняли боевые машины, осуществили контрольный пробег и подготовили закрепленную за экипажами технику и вооружение для выполнения стрельб", - йдеться у повідомленні.

"Согласно условиям конкурса, участники соревнований испытают себя себя в трех номинациях: спортивной, профессиональной и слаженной работы подразделения, которые, в частности, включают в себя летний военный биатлон, снайперскую стрельбу из танков, преодоление препятствий с выполнением фланговой стрельбы, стрельбу на большие расстояния и "танковую карусель", - кажуть у Генштабі.

Мешканці з найближчих населених пунктів трохи жаліються: завзяті хлопці так справно їздять на танках, що і сосни та ялики для них "не помеха": у лісі поблизу полігону танкисти зламали велику кількість дерев.

Чернігівський ліс після проїзду завзятих українських танкистів. Фото: кореспондент сайту Патріоти України

Фото: Генштаб ВСУ



Нічний удар по стратегічним об'єктам окупантів в Криму: Севастополь залишився надовго без світла, у школах скасували навчання

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:56

В окупованому Севастополі після нічної атаки призупинено роботу підстанції, у місті - точкові знеструмлення, скасовано заняття у всіх школах, закладах середньої освіти і дитячих садках. Про це повідомив окупаційний керівник анексованого міста Михайло ...

Незаконна стояв від "другого пришестя" Януковича: У Києві вночі знесли храм-МАФ Московського патріархату незаконно побудований біля фундаментів Десятинної церкви Х ст.

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:40

17 травня у Києві демонтували будівлю, яку всупереч законодавству самочинно звела релігійна громада УПЦ МП на території Національного музею історії України в буферній зоні об’єкта всесвітньої спадщини ЮНЕСКО "Київ: Собор Святої Софії та прилеглі монаст...