Корисні поради: Як захистити авто від крадіжки і що робити, коли його вкрали (відео)

За даними міністерства внутрішніх справ, нині знаходять лише третину від усіх викрадених автомобілів. І додають – протягом останніх трьох років кількість викрадень зменшилася чи не вдвічі.

На жаль, але як тільки з’являються нові системи захисту автомобілів, активізуються і викрадачі. Вони шукають можливості як обійти систему і врешті знаходять її, передають Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.

Експерт рекомендує розміщувати систему охорони в менш доступних місцях і підходити до цього нестандартно. Головне завдання – заплутати злочинця і змусити його витрачати якомога більше часу.

На думку фахівців, один з кращих і найдешевших варіантів це сигналізація на брелку – водій напряму зачиняє ним двері машини.

Експерти радять не забувати і про механічні системи захисту. Якщо автокрадій помітить блокувальник керма чи гальм, то ваше авто цікавитиме його найменше.

Якщо ваш автомобіль викрали, одразу звертайтеся до поліції і надайте всі дані про машину. Правоохоронці це фіксують і надають орієнтування всім патрулям. Чим швидше силовики почнуть шукати, тим більше шансів знайти авто.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.